ua en ru

Суперкубок УЄФА: Хочу побачити блиск в очах гравців "Севільї", - Унаї Емері

Суперкубок УЄФА: Хочу побачити блиск в очах гравців "Севільї", - Унаї Емері Фото: Унаї Емері

Андалузці готуються до гри

Головний тренер "Севільї" Унаї Емері перед грою за Суперкубок УЄФА проти "Барселони" заявив, що знає, як впоратися з каталонцями. Про це пише сайт УЄФА.

"Цей матч - відмінна можливість для нас, і ми хочемо домогтися максимуму. Ми зустрічаємося з принциповими суперниками, які є фаворитами. Але є багато факторів, які говорять і в нашу користь. Працюємо над нашими сильними сторонами, які можуть допомогти перемогти "Барселону". Ми повинні скористатися цим шансом - зараз ми на тому рівні, на якому і хочемо бути. Тобто - на вершині. У мене є своє бачення майбутнього матчу, але, збудеться все так, як ти думаєш, це вже інше питання. У будь-якому випадку наша гра повинна бути на вищому рівні. Чекаємо від "Барселони" футболу екстра-класу", - сказав Емері.

"Ми повинні використовувати для атак будь-яку помилку або неузгодженість дій у стані суперника. Травми також зіграють свою роль, але в цілому ви побачите, на що здатна "Барселона". І побачите, на що здатна "Севілья". Ми не готові на 100 відсотків, але близькі до цього. Ми хочемо побачити блиск в очах гравців. І в минулих матчах з "Барселоною" цей блиск ми бачили. "Барса" напевно буде краще нас за статистикою, за володіння м'ячем і так далі. Отже, ми повинні це прийняти і грамотно відповідати на дуже швидких контратаках. Ми повинні використовувати свої шанси в ті моменти, коли будемо контролювати хід матчу", - додав тренер.

Нагадаємо, матч відбудеться 11 серпня в Тбілісі.