ua en ru

Суперкубок УЄФА: Мені все одно вважають "Барсу" фаворитом чи ні, - Луїс Енріке

Суперкубок УЄФА: Мені все одно вважають "Барсу" фаворитом чи ні, - Луїс Енріке Фото: Луїс Енріке

Каталонці готові до старту сезону

Головний тренер "Барселони" Луїс Енріке перед грою з "Севільєю" за Суперкубок УЄФА поділився очікуваннями від матчу. Про це пише сайт УЄФА.

"Нас чекає перший офіційний матч в сезоні, і це прекрасна можливість перевірити наш стан. Ми зустрінемося з справжніми чемпіонами. Матч за трофей - це випробування, і ми поставимося до нього так само, як і до будь-якого іншого. Подивимося, як зіграємо і зможемо здобути перемогу. Мені все одно, вважають нас фаворитами чи ні. Треба показати на полі, що ми краще. Ми знаємо, що "Севілья" - сильний суперник, якого завжди важко обіграти. Я дуже радий, що ми беремо участь в матчі за Суперкубок УЄФА. Ми знаємо, що потрібно зіграти дуже добре, якщо хочемо перемогти", - сказав Енріке.

"У "Севільї" навіть менше гравців, ніж у нас, тому я думаю, що обом командам доведеться вирішувати кадрові проблеми. Але у футболі необхідно звикати до такого. "Севілья" зробила багато придбань, і її тренеру буде непросто впоратися з цим. А ось у нас мало що змінилося у порівнянні з минулими сезонами. Я вважаю, що чим більше трофеїв виграєш, тим краще. Кілька наших гравців можуть встановити рекорди - це дуже добре, адже ми отримуємо шанс увійти в історію. У нас є все, щоб виграти цей трофей. І ми повинні це зробити", - додав тренер.

Додамо, що матч за Суперкубок УЄФА "Барселона" - "Севілья" відбудеться 11 серпня ввечері в Тбілісі.