ua en ru

"Сумигаз": клієнтам компанії доступна експрес-реєстрація на сайті 104.ua

"Сумигаз": клієнтам компанії доступна експрес-реєстрація на сайті 104.ua Ілюстративне фото (УНІАН)

110 тис. домогосподарств області користуються перевагами єдиного онлайн-сервісу

У АТ "Сумигаз" екстрено розробили експрес-доступ до онлайн сервісів на 104.ua. Тепер щоб скористатися сервісами, достатньо подзвонити до контакт-центру і Особистий кабінет споживача газу буде створений автоматично. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Карантин вніс свої корективи у повсякденне життя. Однак, обмеження не стосуються наших онлайн-сервісів. Ми доклали зусиль, щоб покращити доступ до сервісів компанії, і тому створили для наших клієнтів експрес-реєстрацію особистих кабінетів на сайті 104.ua", - говорить керівник управління клієнтського сервісу АТ "Сумигаз" Едуард Онищенко.

За словами прес-служби, для автоматичної реєстрації Особистого кабінету на 104.ua достатньо зателефонувати до контакт-центру АТ "Сумигаз" і назвати свій особовий рахунок. Після цього Особистий кабінет буде створений автоматично. Повідомлення з паролем для входу надійде на мобільний телефон клієнта.

"Щоб зайти в Особистий кабінет на сайті 104.ua, натисніть на посилання, що надійшло в смс-повідомленні. Після знайдіть на екрані кнопку "Вхід" та введіть логін і пароль, що вказані в смс. За одним мобільним номером телефону в експрес-реєстрації можна зареєструвати тільки один особовий рахунок", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що за допомогою Особистого кабінету клієнти можуть гарантовано передати показання лічильника, безпечно та просто сплатити за газ і його доставку, першими завантажити рахунки, відстежувати власне споживання та витрати.