ua en ru

У Сумській області правоохоронці вилучили шуби виробництва РФ на 8,2 млн гривень

У Сумській області правоохоронці вилучили шуби виробництва РФ на 8,2 млн гривень Фото: ДФС

Наразі слідство триває

У Сумській області правоохоронці вилучили шуби виробництва Російської Федерації на загальну вартість 8,2 млн гривень. Про це заявив в о. начальника Головного управління Державної фіскальної служби України у Сумській області Олексій Мазуренко, повідомляє прес-служба ДФС.


Як зазначається, обшук було проведено в рамках кримінального провадження, яке зареєстровано ще 1 червня 2016 року. Саме тоді співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Сумській області зупинено спробу незаконного ввезення на територію України з РФ партії хутряних виробів брендових марок загальною вартістю понад 1,7 млн доларів.

правоохоронці вилучили шуби виробництва РФ на 8,2 млн грн

Фото: правоохоронці вилучили шуби виробництва РФ на 8,2 млн грн

"У ході обшуку виявлено та вилучено хутряні та шкіряні вироби із маркуванням торгових марок Glabor та Ramses. На бірках вилучених виробів містяться копії санітарно-епідеоміологічних сертифікатів органів захисту прав споживачів Московської області РФ, при цьому документів щодо легального походження товару не надано. Згідно наявних цінників вартість вилучених хутряних та шкіряних виробів складає близько 8,2 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі слідство триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Полтавській області правоохоронці ліквідували конвертцентр з оборотом 110 млн гривень.