ua en ru

У Сумській області прикордонники затримали росіян за порушення кордону

У Сумській області прикордонники затримали росіян за порушення кордону Фото: українські прикордонники (yatsenyuk.org.ua)

Двох росіян прикордонники затримали за незаконне перетинання кордону

Прикордонники в Сумській області вчора, 31 серпня, затримали за незаконне перетинання державного кордону України двох громадян Росії. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Прикордонники відділу "Краснопілля" помітили на суміжній території автомобіль марки Mitsubishi російської реєстрації, який рухався в напрямку державного кордону.

Наряд ДПСУ зупинив транспортний засіб вже на території України. У машині знаходилися 2 громадянина Росії, 1975, 1987 року народження, мешканці прикордоння. Документів на транспортний засіб чоловіки не мали. За словами затриманих, вони збирали дрова і заблукали, а машину вони посіли у знайомого.

Транспортний засіб вилучено та передано співробітникам ДФС. На іноземців складено протоколи про адміністративне правопорушення за незаконний перетин кордону. Тривають перевірочні заходи.

altaltaltalt

Фото: затримані і їх автомобіль (ДПСУ)

Нагадаємо, раніше прикордонники на українсько-словацькому кордоні зі стріляниною зупинили порушників, які на автомобілі намагалися порушити державний кордон.