ua en ru

У Сумській області прикордонники відвернули спробу крупної контрабанди в РФ

У Сумській області прикордонники відвернули спробу крупної контрабанди в РФ Фото: прикордонники (УНІАН)

Двоє українців намагалися перевезти 3 тонни м'ясопродукції

У Сумській області прикордонники припинили спробу крупної контрабанди м'ясопродукції на територію Російської Федерації (РФ). Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Прикордонники Сумського загону у рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції "Кордон-2017" припинили спробу незаконного переміщення через російсько-український кордон великої партії м'ясопродукції. Порушенню завадив прикордонний наряд спільно з оперативними співробітниками Держприкордонслужби в Краснопільському районі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, прикордонний патруль на напрямку між українським населеним пунктом Степок і російським Прілісся неподалік від кордону затримав трактор української реєстрації з причепом і двох громадян України.

Так, чоловіки не мали при собі жодних документів, що засвідчують особистість. У причепі транспортного засобу вартові кордону виявили вантаж м'ясної продукції.

altaltalt

Фото: двоє українців намагалися перевезти 3 тонни м'ясопродукції

Повідомляється, що зараз трактор разом з вантажем м'яса, загальна вага якого досягає 3 тонни, доставлені в прикордонний підрозділ, у встановленому порядку буде передано представникам фіскальної служби.

Правопорушниками виявилися жителі одного з населених пунктів прикордоння. За спробу незаконного перетину державного кордону України обом чоловікам доведеться відповідати у суді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України виявила порушення працівниками Державної прикордонної служби України прав затриманих за адміністративні правопорушення.