ua en ru

В Сумській області відкрилися два оновлених сервісних центри МВС

В Сумській області відкрилися два оновлених сервісних центри МВС Фото: сервісний центр МВС (mvs.gov.ua)

У нових центрах можна зареєструвати авто і отримати водійське посвідчення

У містах Суми та Конотоп відкрилися оновлені сервісні центри Міністерства внутрішніх справ, в яких можна зареєструвати авто і отримати водійське посвідчення. Про це повідомляється на сайті МВС.

Також в обох центрах працює екзаменаційний клас для складання теоретичних іспитів із знань правил дорожнього руху.

"Оновлення центрів відбувається в прискореному темпі. Сьогодні ми представляємо одразу два сервісні центри МВС у Сумській області - 29 і 30 в Україні. Тепер не тільки послуги ми переводимо в онлайн, але і відкриття центрів: завдяки встановленому відеозв'язку між Сумами і Конотопом, відкриття відбувається в двох містах одночасно", - зазначив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Наголошується, що минулого тижня Міністерство внутрішніх справ України запустило послугу замовлення довідки про несудимість дистанційно та продовжує активно працювати у напрямку впровадження онлайн-послуг.

"Обидва центри нові, оснащені всіма сучасними технологіями: електронною чергою, електронними інформаційними боксами, планшетами оцінки якості обслуговування. Вперше в Україні для зручності громадян, у сумському центрі передбачені термінали для оплати послуг на столі кожного адміністратора. Заміна водійського посвідчення займає до 30 хвилин, реєстрація авто - пару годин", - додав начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України схвалив концепцію розвитку e-управління.