ua en ru

Суми в платіжках досягли рекорду через "грабування" з боку влади, - Рабінович

Суми в платіжках досягли рекорду через "грабування" з боку влади, - Рабінович Фото: Вадим Рабінович

Нардеп упевнений, що у владі люди, які "просто нічого не вміють"

Суми в платіжках населення досягли рекордних показників через "грабування" з боку влади. Про це заявив у передачі "Хто кому Рабінович" на каналі "112 Україна" народний депутат і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.

Політик зазначив, що через підвищення тарифів на комунальні послуги рівень неплатежів серед населення досягнув рекордних показників, але уряд з 1 березня ще раз підвищив розцінки: на цей раз на 30% на електроенергію.

"Платіжки за комуналку – це той виклик, який сьогодні існує у нашої країни. Я думаю, вони (влада, - ред.) просто щиро не розуміють, що люди просто не можуть так жити. Адже не може влада бути настільки дурною, щоб не розуміти, як загострюється котел загального невдоволення", – вважає Рабінович.

Політик нагадує і про обіцянку прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, що "ні один українець не буде платити за комуналку більше 20% від доходу сім'ї".

"Ми не повинні платити. Візьміть свої доходи, відрахуйте 20%, нехай решту платить уряд. Неплатежі сьогодні досягли рекордних сум. Нами правлять люди, які просто нічого не вміють. Проблема не в тому, що всі, хто при владі, крадуть, просто вони більше нічого не вміють робити. Ось це глобальна проблема, в результаті якої країна перебуває в настільки жалюгідному стані", – резюмував Рабінович.

Нагадаємо, раніше парламентарій звернувся до своїх колег з пропозицією блокувати трибуну Верховної Ради до того моменту, поки "грабіжницькі тарифи не скасують".