ua en ru

У Сумах поліція затримала зловмисників, які стріляли по автомобілям

У Сумах поліція затримала зловмисників, які стріляли по автомобілям Фото: стрілянина

Троє хуліганів обстрілювали автомобілі з пневматичної зброї

У Сумах поліцейські затримали зловмисників, які обстріляли автомобіль 33-річної жительки Сум, в якому знаходився її чотирирічний син, а потім і автомобіль патрульної поліції, яка приїхала за викликом про вчинене правопорушення. Про це повідомляє прес-служба Сумської поліції.

На даний момент трійцю зловмисників, серед яких одна дівчина, затримали, і вони дають пояснення слідчим.

За словами постраждалої, вона з дитиною прямували на автомобілі на автозаправку, коли зненацька почула дзвін розбитого скла бічних дверей свого авто. Вийшовши з машини, жінка помітила на балконі п'ятого поверху однієї з багатоповерхівок кілька людей, один з яких цілився з пістолета в її напрямку.

Патрульні швидко вирахували квартиру, з якої велася стрілянина, і, заблокувавши шлях до втечі вірогідним підозрюваним, викликали на допомогу суміжні вбрання та слідчо-оперативну групу Сумської поліції.

Правоохоронці затримали хуліганів. Ними виявилися 31-річний власник квартири, і його гості - раніше неодноразово судимий 39-річний місцевий житель та його 33-річна подруга. Всі вони перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння.

"Розуміючи, що за такі розваги доведеться відповідати, трійця вирішила позбутися пістолета. Надалі поліцейські знайшли його в кущах під будинком, вилучили та направили на експертне дослідження. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 Кримінального кодексу України, ведеться слідство", - повідомив начальник Сумського відділу поліції Павло Карабута.

altaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: поліція

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді сплати великого штрафу або обмеження волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, раніше в селище Вільшани Харківської області, в якому 16 травня сталася бійка зі стріляниною, ввели спецназ.