ua en ru

Сукманова призначена замміністра юстиції з питань держреєстрації

Сукманова призначена замміністра юстиції з питань держреєстрації Фото: Кабінет міністрів (УНІАН)

З відповідної посади звільнено Павла Мороза

Кабінет міністрів України призначив Олену Сукманову заступником міністра юстиції з питань державної реєстрації. Про це свідчить розпорядження уряду №456 від 4 липня 2017 року, опубліковане на сайті Кабміну.

"Призначити Сукманову Олену Валеріївну заступником Міністра юстиції України з питань державної реєстрації", - сказано у документі.

При цьому, відповідно до розпорядження №453, з відповідної посади звільнено Павла Мороза.

"Звільнити Мороза Павла Олександровича з посади заступника Міністра юстиції України з питань державної реєстрації згідно з поданою заявою", - вказано у розпорядженні.

Нагадаємо, у жовтні 2016 року повідомлялося, що заступник міністра юстиції України з питань державної реєстрації Павло Мороз задекларував 575 тис. доларів заощаджень.

Також Мороз у графі "Грошові активи" вказав 24 тис. 963 гривні, розміщених на банківських рахунках, і 7 тис. євро заощаджень його дружини. Серед об'єктів нерухомості заступник міністра юстиції задекларував дві квартири в Києві, одну з яких він ділить зі своєю матір'ю, а також земельну ділянку загальною площею 1047 кв. м. в Києво-Святошинському районі.