ua en ru

Суд заборонив синові Шуфрича керувати автомобілем 2 місяці

Суд заборонив синові Шуфрича керувати автомобілем 2 місяці Фото: суд (twitter.com/nab_ukr)

Шевченківський райсуд столиці заборонив Нестору Шуфричу-молодшому керувати авто

Суд заборонив синові народного депутата від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича керувати автомобілем строком на 2 місяці. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець в Facebook.

"За клопотанням столичної прокуратури суд на 2 місяці обмежив підозрюваного у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Шота Руставелі у праві управління транспортом", - заявила Максимець.

За її словами, таке рішення щодо Нестора Шуфрича-молодшого Шевченківський районний суд столиці ухвалив на засіданні у четвер, 7 вересня 2017 року.

За клопотанням столичної прокуратури суд на 2 місяці обмежив підозрюваного у ДТП на Шота Руставелі у праві керування тра...

Опубліковано Надією Максимець 7 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з технічних причин не відбувся розгляд апеляційної скарги прокуратури на рішення Шевченківського районного суду Києва щодо запобіжного заходу сина народного депутата Нестора Шуфрича.

Зазначається, що матеріали справи надійшли до Апеляційного суду Києва лише вранці прямо перед засіданням суду не встиг їх вивчити. Так, засідання суду перенесли на 12 вересня 2017 року.