ua en ru

Суд відновив процес у справі екс-глави МикОДА, під будинком якого знайшли тунелі з золотом

Суд відновив процес у справі екс-глави МикОДА, під будинком якого знайшли тунелі з золотом Фото: екс-голова Миколаївської ОДА Микола Романчук

Миколаївський суд відновив розгляд справи Романчука після перерви

Центральний районний суд Миколаєва відновив процес у справі екс-голови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколи Романчука, під будинком якого знайшли тунелі з золотом. Про це йдеться в повідомленні суду.

"У Центральному районному суді Миколаєва продовжено після перерви судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням колишнього першого заступника Миколаївської облдержадміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за версією слідства, Романчук отримав хабар за сприяння в отриманні спеціального дозволу на користування надрами. Суд продовжив дослідження письмових доказів, додатками до яких є електронні носії з відеофайлами.

Романчук очолював Миколаївську ОДА у березні-липні 2014 року. На момент затримання він обіймав посаду першого заступника голови адміністрації.

Нагадаємо, заступника глави Миколаївської ОДА затримали за хабар в 100 тис. доларів влітку 2016 року. Під його будинком виявили також тунелі з коштовностями і "чорною бухгалтерією".