ua en ru

Суд повернув громаді Броварів 94 гектари землі, які належали родичу Медведєва

Суд повернув громаді Броварів 94 гектари землі, які належали родичу Медведєва Фото: Віктор Поліщук

У Київській області 94 га землі повернули місцевій громаді

Суд повернув громаді міста Бровари Київської області 94 гектари землі, які належали родичу російського прем'єра Дмитра Медведєва Віктору Поліщуку. Про це повідомив народний депутат Павло Різаненко у Facebook.

"Щойно колегія Київського апеляційного господарського суду задовольнила апеляційну скаргу прокуратури Київської області скасувала рішення Господарського суду Київської області, яким було відмовлено в задоволенні позову та ухвалила нове рішення, яким задовольнив позовні вимоги прокуратури повністю. Рішення вступило в законну силу з моменту проголошення", - заявив Різаненко.

За його словами, серед вимог прокуратури було: визнати недійсними 48 наказів про дозвіл на розробку проектів землеустрою; визнати недійсними 48 наказів про затвердження проектів землеустрою; скасувати договори іпотеки; вимагати на користь територіальної громади в особі Броварської міської ради 94,67 га, які були викрадені у ДП "Радіопередавальний центр"

Різаненко також підкреслив, що цьому рішенню передували майже 4 роки зусиль спеціальної контрольної комісії ВРУ з питань приватизації та активістів Броварської громади.

Подія, важливість якої важко переоцінити в історії з землями Броварського ДП «Радіопередавальний центр». Їй передували ...

Опубліковано Pavlo Rizanenko 6 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Шевченківський районний суд Києва в жовтні 2015 року заарештував 94,67 гектари землі поблизу столиці, яка опосередковано належить власнику супермаркетів електроніки "Ельдорадо" і чоловіку племінниці дружини Дмитра Медведєва Віктору Поліщуку.