ua en ru

Суд видалився для прийняття рішення відводу судді, секретаря і прокурора

Суд видалився для прийняття рішення відводу судді, секретаря і прокурора Фото: Генадій Кернес

Засідання по справі Корбана триває близько 5-ти годин

Новозаводський суд міста Чернігова видалився для прийняття рішення щодо заявлених захистом клопотань про відвід судді, секретаря і прокурора в ході розгляду обрання запобіжного заходу лідеру УКРОПу Геннадію Корбану. Про це передає кореспондент РБК-Україна.Суддя Шипов відхилив клопотання захисту про відвід секретаря.

Водночас суддя Шипов видалився до Нарадчої кімнати для розгляду інших заяв.

"Суд видаляється для вирішення іншої заяви", - повідомив суддя.

"У суді новий суддя - Ченцова. Розглядається заява Мельника про відвід попереднього судді Шипота", - передає кореспондент РБК-Україна.

Також, Корбан заявив, що не довіряє судді Ченцовій. Підозрюваний Корбан заявив, що не спав дві доби. Тому просить перерву до ранку.

Адвокат Шевчук клопотає про відвід судді Ченцової, оскільки вона розглядала заяву про самовідвід судді в межах справи при розгляді міри запобіжного заходу для другого затриманого в рамках спецоперації - Михайла Кошляка.

Раніше повідомлялося, що канцелярія відмовляється прийняти від одного з адвокатів заяви про відвід судді Шипова, секретаря та одного з прокурорів. Їм потрібен дозвіл судді.

Зазначимо, прокурори звернулися до суду з проханням залишити клопотання захисту про відвід судді без розгляду.

Раніше повідомлялося, що Новозаводський суд міста Чернігова продовжив засідання після двох перерв, на якому розглядається обрання запобіжного заходу лідеру УКРОПу Геннадію Корбану.

Зазначимо, засідання триває близько 5-ти годин.