ua en ru

Суд зняв низку звинувачень з учасників перестрілки в Мукачево

Суд зняв низку звинувачень з учасників перестрілки в Мукачево Фото: суд (twitter.com/nab_ukr)

Суд зарахував фігурантам справи перебування в ІТТ як відбування ув'язнення

Суд зняв низку звинувачень з 4 підозрюваних у справі перестрілки в Мукачево 11 липня 2015 року і зарахував фігурантам перебування в ізоляторі тимчасового тримання (ІТТ) як відбуття ув'язнення. Про це повідомляє місцеве видання Mukachevo.net.

"Судді Мукачівського міськрайонного суду зачитали вирок у відношенні 4 підозрюваних у резонансному стрільби 11 липня 2015. Мова йде про Бурчу Володимира, Деяка Сергія, Мунчака Романа і Горбенко Родіона, яких звинувачували у ряді тяжких злочинів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, в ході судового засідання стало відомо, що з них зняли ряд звинувачень через відсутність доказів: бандитизм, загроза вбивства та блокування шляхів в епізоді з АЗС.

Так, на даний момент фігуранти справи вже відбули ув'язнення, яке зараховується як 3 роки і 8 місяців, за "законом Савченко", коли 1 день в ІТТ зараховується за 2 дні в'язниці. Всім 4 підозрюваним зарахували терміни як відбуті, але вирок може бути оскаржено представниками державного обвинувачення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Мукачівський суд Закарпатської області 29 травня 2017 року відпустив на поруки чотирьох членів "Правого сектора", які підозрюються в причетності перестрілці в Мукачево.