ua en ru

Суд пом'якшив міру запобіжного заходу генералу Генштабу Назарову

Суд пом'якшив міру запобіжного заходу генералу Генштабу Назарову
Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід з арешту та застави в сумі 365,4 тис. грн на заставу в розмірі 97, 4 тис. грн генерал-майору Генерального штабу Збройних сил України Віктору Назарову, який підозрюється у службовій недбалості, що призвело до краху військового літака Іл-76.

Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід з арешту та застави в сумі 365,4 тис. грн на заставу в розмірі 97, 4 тис. грн генерал-майору Генерального штабу Збройних сил України Віктору Назарову, який підозрюється у службовій недбалості, що призвело до краху військового літака Іл-76. Таке рішення оголосив сьогодні головуючий суддя Дмитро Сокуренко, передає кореспондент РБК-Україна.

Таким чином, суд частково задовольнив апеляційну скаргу захисту підозрюваного.=

Крім цього, суд залишив у силі зобов'язання Назарова прибувати до слідчого за викликом, не відлучатися із населеного пункту, в якому він проживає, без дозволу слідчого, прокурора або суду, повідомляти про зміну місця проживання і роботи, а також здати на зберігання документи, які дають право на виїзд з України і в'їзд в Україну.

Нагадаємо, раніше суд переніс розгляд апеляції захисту генерал-майора Віктора Назарова на рішення про його арешт і заставу на 9 грудня 2014 р.