ua en ru

Суд сьогодні розгляне клопотання САП по справі Полякова

Суд сьогодні розгляне клопотання САП по справі Полякова Фото: Максим Поляков (РБК-Україна)

САП просить про стягнення застави Полякова в дохід держави

Солом’янський районний суд міста Києва сьогодні, 4 серпня 2017 року, розгляне клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури по справі депутата Верховної Ради України від фракції "Народний фронт" Максима Полякова. Про це САП повідомила на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Сьогодні, 4 серпня 2017 року, о 14:30 у приміщенні Солом’янського районного суду міста Києва відбудеться розгляд клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) про стягнення застави в дохід держави у зв’язку з невиконанням підозрюваним ухвали суду, якою покладенно відповідні обов'язки, у тому числі носіння засобу електронного контролю, народним депутатом Максимом Поляковим, який підозрюється у вчиненні дій, передбачених ч. 4 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України", - зазначається у повідомленні.

Сьогодні, 4 серпня 2017 року, о 14:30 у приміщенні Солом’янського районного суду міста Києва відбудеться розгляд клопота...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 4 серпня 2017 р.

Вказано, що засідання відбудеться у приміщенні суду за адресою Київ, Вознесенський узвіз, 10б.

Нагадаємо, САП звернулася з клопотанням до суду про стягнення з народного депутата від "Народного фронту" Максима Полякова застави 304 тис. гривень у бюджет держави. Керівник САП Назар Холодницький повідомив про те, що нардеп виконав рішення Солом'янського районного суду про запобіжний захід частково. За його словами, Поляков не виконав ті умови, які були визначені в постанові, зокрема щодо носіння електронного браслета контролю.