ua en ru

Суд в РФ пом'якшив запобіжний захід екс-голові "Нафтогазу" Бакаю

Суд в РФ пом'якшив запобіжний захід екс-голові "Нафтогазу" Бакаю Фото: Ігор Бакай (УНІАН)

Бакая посадили під домашній арешт

В Російській Федерації (РФ) суд пом'якшив запобіжний захід екс-голові НАК "Нафтогаз України" Ігоря Бакая. Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Таганський суд Москви повторно розглянувши клопотання слідчих органів про обрання запобіжного заходу Бакаю, обвинуваченому в РФ в шахрайстві, пом'якшив йому міру запобіжного заходу", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видань, запобіжний захід Бакаю змінили з утримання під вартою на домашній арешт.

Так, суд постановив змінити йому запобіжний захід з арешту на домашній арешт. Крім того, в той же день суд розглянув клопотання слідчих органів про продовження йому домашнього арешту. Судом дане клопотання було задоволено, Бакай відправлений під домашній арешт на термін до 12 січня 2018 року.

Зазначимо, слідчі РФ пред'явили Бакаю звинувачення в особливо великому шахрайстві. 27 жовтня 2017 року Таганський суд Москви санкціонував арешт до 12 листопада.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в РФ відправив на новий розгляд питання про арешт колишнього голови Державного управління справами України і екс-глави НАК "Нафтогаз України" Ігоря Бакая, обвинуваченого в шахрайстві.