ua en ru

Суд дозволив ГПУ спецрозслідування щодо Януковича і Колобова

Суд дозволив ГПУ спецрозслідування щодо Януковича і Колобова Фото: ГПУ проведе ще одне розслідування щодо Януковича

Дозвіл не спецрозслідування щодо Азарова і Арбузова очікується найближчим часом

Слідчими управління Генеральної прокуратури з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, отримано дозвіл суду на здійснення спеціального розслідування щодо екс-президента Віктора Януковича та екс-міністра фінансів часів Януковича Юрія Колобова. Про це на сторінці ГПУ у Facebook написала прес-секретар відомства Лариса Сарган.

За її словами, дозвіл на аналогічне розслідування в відношенні екс-прем'єр-міністра Миколи Азарова і колишнього глави НБУ Сергія Арбузова очікується найближчим часом.

"Отримано дозволу суду на здійснення спеціального розслідування щодо Януковича В. Ф. і Колобова Ю. В. Рішення суду про дозвіл на здійснення спеціального розслідування щодо Азарова Н.Я. і Арбузова Ц. Р. очікується найближчим часом", - повідомила Сарган.

Слідчими управління ГПУ з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, проводиться досудове розслідування ...

Опубліковано Ларисою Сарган 22 травня 2017 р.

Нагадаємо, Генеральною прокуратурою проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо невиконання покупцем пакета акцій ВАТ "Укртелеком" умов приватизації, незаконного виділення з державного бюджету України 220 млн гривень і приватизації 92,7906% державного пакету акцій ВАТ "Укртелеком" за заниженою вартістю.

На даний момент 97,79% акцій "Укртелекому" і компанії "Трімоб" заарештовано.