ua en ru

Суд продовжить засідання по справі Розенблата завтра о 14:00

Суд продовжить засідання по справі Розенблата завтра о 14:00 Фото: суд (twitter.com/nab_ukr)

Засідання по справі нардепа продовжиться 20 жовтня

Суд продовжить засідання по справі народного депутата Борислава Розенблата завтра, 20 жовтня 2017 року, о 14:00. Про це повідомив адвокат Олексій Шевчук, передає кореспондент РБК-Україна.

"Завтра о 14:00 засідання по справі Розенблата. Розглядати буде Солом'янський суд, зокрема - суддя Микола Бобровник", - заявив Шевчук.

Відзначимо, сьогодні раніше суд у справі народного депутата Борислава Розенблата зробив перерву у засіданні до 20:00.

"Перерву дійсно оголосили на три години, до 20:00 вечора. Перерва технічна - оскільки ми (прокурори) заявили про заміну свого попереднього клопотання новим, і закон передбачає таку опцію як мінімум 3 години для підготовки сторони захисту до нового розгляду клопотання", - заявив прокурор Віталій Кравець.

Так, нове клопотання стосувалося покладання обов'язків на нардепа, оскільки термін покладених раніше обов'язків закінчився 16 жовтня.

"За загальним правилом, якщо термін обов'язків закінчився, то продовжити їх вже неможливо, але можна звернутися заново. Ось ми це і зробили", - резюмували в прокуратурі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Солом'янський районний суд Києва може розглянути продовження запобіжного заходу нардепу Розенблату, який фігурує в так званій "бурштиновій справі".