ua en ru

Суд продовжив розгляд обрання запобіжного заходу Корбану

Суд продовжив розгляд обрання запобіжного заходу Корбану Фото: Генадій Корбан

До моменту розгляду можливого відводу судді слухання тривати не може

Новозаводський суд міста Чернігова продовжив засідання, на якому розглядається обрання запобіжного заходу лідеру УКРОПу Геннадія Корбана. Відповідне рішення оголосив головуючий у справі суддя Олексій Подалюка, передає місцеве видання 0462.

"Суддя відновив засідання. Клопотання про відвід судді передано в канцелярію. До моменту його розгляду слухання тривати не може. Справу буде передано на автоматичний розподіл суддів", - зазначає видання.

Зазначимо, сьогодні, 2 листопада, у Новозаводському районному суді міста Чернігова проходить засідання суду щодо обрання запобіжного заходу Геннадію Корбану.

Раніше повідомлялося, що Новозаводський суд Чернігова оголосив перерву на 20 хвилин для підготовки подання про відвід суддів, які розглядають обрання запобіжного заходу лідеру УКРОПу Геннадію Корбану.

Також повідомлялося, що у ході засідання суду у Чернігові адвокати Геннадія Корбана вимагали надати документи щодо представників сторони обвинувачення, які б підтверджували повноваження прокурорів.

Раніше повідомлялося, що суд над Корбаном не може розпочатися через переповненість приміщення.

Нагадаємо, 31 жовтня СБУ і ГПУ почали спецоперацію з розслідування діяльності лідера партії УКРОП Геннадія Корбана. Політику пред'явили підозри за чотирма статтями Кримінального кодексу: ст. 255 - створення злочинної організації, ч. 5 ст. 191 - привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах; ч. 3 ст. 349 - викрадення людей і ч. 2 ст. 289 - незаконне заволодіння автомобільним транспортом.