ua en ru

Суд продовжив арешт підозрюваним у вбивстві СБУшника ще на 60 діб

Суд продовжив арешт підозрюваним у вбивстві СБУшника ще на 60 діб Фото: на суд викликали спецпідрозділ поліції

Наступне засідання у цій справі заплановано на 13:00 7 липня

Приморський районний суд Маріуполя ухвалив рішення про залишення під вартою ще на 60 діб шістьох осіб, підозрюваних у вбивстві співробітника СБУ Віктора Мандзика. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Донецькій області.

"Після тривалого розгляду питання про продовження підозрюваним у вбивстві співробітника СБУ Віктора Мандзика запобіжного заходу судді прийняли рішення та оголосили його підслідним. Вони залишаються під арештом на 60 діб", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що наступне засідання у цій справі заплановано на 13:00 7 липня 2016 року.


Повідомляється також, що через неодноразові спроби дестабілізувати ситуацію та зірвати судовий процес за письмовим зверненням Приморського суду Головного управління Національної поліції в області для забезпечення публічного порядку й безпеки всіх учасників процесу на місце було направлено співробітників спецпідрозділів поліції.

"Поліція втримала обстановку у залі засідань та навколо будівлі суду під контролем та в рамках закону реагувала на всі зміни оперативної ситуації", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, вчора о 17:00 було припинено спробу підслідних втекти з-під варти. Бійці спецпідрозділу поліції повернули підозрюваних у спеціальне приміщення для утримання заарештованих та відновили правопорядок. За цим фактом Приморське відділення поліції відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 393 КК (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти). Тривають слідчі дії.