ua en ru

Суд продовжив арешт підозрюваного у вбивстві Вороненкова до 8 жовтня

Суд продовжив арешт підозрюваного у вбивстві Вороненкова до 8 жовтня Фото: Денис Вороненков (facebook.com/deputatvoronenkov)

Інцидент стався 23 березня в центрі Києва

Голосіївський районний суд Києва продовжив термін утримання під вартою підозрюваному в причетності до вбивства колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова до 8 жовтня 2017 року включно. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"У четвер, 10 серпня, за клопотанням прокуратури міста Києва Голосіївський районний суд столиці продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для 36-річного жителя міста Павлоград Дніпропетровської області, який був затриманий за підозрою в причетності до вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова", - йдеться в повідомленні.

Чоловікові інкримінують вчинення злочину, передбаченого п. 12 год. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, Апеляційний суд міста Києва залишив під вартою підозрюваного у справі про вбивство колишнього депутата Державної думи Російської Федерації Дениса Вороненкова.

Як відомо, 23 березня 2017 року в центрі Києва був убитий екс-депутата Держдуми Росії Денис Вороненков. Інцидент стався в 11:40 біля готелю Premier Palace в центрі столиці