ua en ru

Суд визнав заступника голови Держрибагентства винним у вчиненні адмінправопорушення

Суд визнав заступника голови Держрибагентства винним у вчиненні адмінправопорушення Фото: Андрій Кравченко (darg.gov.ua)

На Кравченка накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу

Шевченківський районний суд Києва визнав заступника голови Державного агентства рибного господарства України Андрія Кравченка винним у вчиненні адміністративного правопорушення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

"Постановою Шевченківського районного суду Києва 23 квітня цього року заступника голови Державного агентства рибного господарства України Андрія Кравченка визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною другою статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, НАЗК встановило, що Кравченко видавав накази про премії своїй колишній дружині. Через це у лютому 2018 року щодо Кравченка у НАЗК було складено протокол про адміністративне правопорушення.

"Згідно з судовим рішенням на Андрія Кравченка накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в межах санкції, передбаченої зазначеною статтею КУпАП", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАЗК виявило конфлікт інтересів у заступника голови Держрибагентства.