ua en ru

Суд визнав недостовірною інформацію про вілли Яценюка

Суд визнав недостовірною інформацію про вілли Яценюка Суд прийняв відповідне рішення 13 лютого

У Яценюка прокоментували рішення суду

Солом'янський районний суд Києва 13 лютого визнав недостовірною інформацію про нібито придбання лідером "Народного фронту" Арсенієм Яценюком 24 вілл в Маямі (США) і зобов'язав автора Олега Торгала спростувати поширену інформацію. Про це прес-секретар Яценюка Ольга Лаппо повідомила на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Позов Яценюка Арсенія Петровича до Торгала Олега Леонідовича про захист честі, гідності та ділової репутації шляхом визнання інформації недостовірною та її спростування, задовольнити... Зобов'язати Торгала Олега Леонідовича спростувати поширену недостовірну інформацію...", - йдеться в рішенні суду.

Лаппо підкреслила, що ця ситуація - лише один випадок у "цілеспрямованій і масованій кампанії" по дискредитації Арсенія Яценюка і НФ.

Замовна брехня проти Арсенія Яценюка викрита в суді. 13 лютого Солом'слов'янський районний суд Києва визнав недостовірною та ...

Опубліковано Ольгою Лаппо 15 лютого 2017 р.

Сам Торгало на своїй сторінці на Facebook заявив, що досі дивується, як він міг все це написати.

"Які небезпечні сильні емоції обурення, під якими я писав той пост про вілли, вони можуть засліпити будь-кого, позбавити людину розуму і тверезої оцінки подій. Дізнавшись тоді про нові покупки Яценюка, повірив цьому і знаходився в неймовірно потьмареному стані, на жаль, смикнуло ще мене поділитися цим з іншими. Загальна любов до колишнього прем'єра рознесла цю новину подібно лісовій пожежі", - зазначив Торгало.

Він підкреслив, що дійсно шкодує про скоєне і зробив для себе серйозні висновки.

"Мене зобов'язали ще раз спростувати мої твердження про вілли, що я і роблю. Тому ви і читаєте цей пост, на тему, яку я дуже хотів забути. Спростовую! Інформація не знайшла підтвердження. Мене, ця і подібні теми не цікавлять і нічого подібного, ні про кого писати більше ніколи не збираюся, якими б не були сильними докази і ненависть", - зазначив Торгало, додавши, що, згідно з рішенням суду, тепер йому потрібно спростувати недостовірну інформацію ще в одному зі ЗМІ.

Нагадаємо, раніше Торгало розповсюдив інформацію про нібито купівлю екс-прем'єром Арсенієм Яценюком 24 вілл в США. Пізніше він вибачився за поширення такої інформації, а також повідомив, що не має жодних підтверджень своєї заяви, що "по суті є переказом пліток з Маямі".