ua en ru

Суд визнав допустимими докази, отримані під час обшуку Розенблата у літаку

Суд визнав допустимими докази, отримані під час обшуку Розенблата у літаку Фото: Борислав Розенблат (УНІАН)

Докази можуть використовуватися в кримінальному провадженні у справі Розенблата

Докази, які детективи Національного антикорупційного бюро України отримали 19 жовтня під час невідкладних слідчих дій, є допустимими та можуть використовуватися в кримінальному провадженні у справі народного депутата Борислава Розенблата. Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

Повідомляється, що суддя Солом'янського районного суду міста Києва своєю постановою задовольнив клопотання детективів НАБУ, узгоджене з прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про проведення відповідних слідчих дій, представлене після обшуку в літаку на території аеропорту "Жуляни".

Нагадаємо, що 20 жовтня суд зобов'язав Розенблата здати паспорти і знову носити електронний браслет. Розенблату винесено заборону покидати міста Київ і Житомир без дозволу детектива, прокурора і суду. Прокурор зазначив, що Розенблат зобов'язаний носити браслет до 18 грудня включно.

Раніше повідомлялося, що Розенблат, який є фігурантом так званого "бурштинової справи", міг підробити документи для отримання дипломатичного паспорта.