ua en ru

Суд засудив жителя Маріуполя до 3 років в'язниці за заволодіння зброєю під час масових заворушень 9 травня

Апеляційний суд Донецької області підтримав позицію державного обвинувачення у визначенні міри покарання для правопорушника під час подій в Маріуполі в ніч з 9 на 10 травня 2014 р.

Апеляційний суд Донецької області підтримав позицію державного обвинувачення у визначенні міри покарання для правопорушника під час подій в Маріуполі в ніч з 9 на 10 травня 2014 р. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Донецької області.

"Так, житель міста, 1980 року народження, був затриманий з вогнепальною зброєю. За даним фактом йому пред'явлені звинувачення за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Встановлено, що зброю з бойовими припасами, маріуполець отримав 9 травня 2014 року в період масових заворушень", - йдеться в повідомленні.

Приморським районним судом р. Маріуполя обвинуваченому винесено вирок, не пов'язаний з позбавленням волі. Прокуратурою Приморського району в апеляційному порядку таке рішення суду було оскаржене.

В даний час Апеляційний суд Донецької області підтримав позицію державного обвинувачення і визначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Вирок суду набув чинності.