ua en ru

Суд засудив винного в ДТП співробітника "Укрзалізниці" до штрафу у 8,5 тис. гривень

Суд засудив винного в ДТП співробітника "Укрзалізниці" до штрафу у 8,5 тис. гривень Фото: суд засудив Федорко до штрафу у 8,5 тис. гривень

Федорко відбувся штрафом і позбавленням прав на півтора року

Києво-Святошинський районний суд засудив винного у ДТП під Києвом екс-директора з вантажних перевезень і логістики ПАТ "Укрзалізниця" Івана Федорка до штрафу у 8,5 тис. гривень. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області на своїй сторінці в Facebook.

"Призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керувати транспортними засобами на 1,6 року", - йдеться в повідомленні.

Однак прокуратура наполягала на більш суворому покаранні у вигляді обмеження волі строком на 2 роки з позбавленням прав на 3 роки.

Як йдеться у повідомленні, прокуратура готує апеляцію на вирок суду по справі Федорко.

Прокуратура Київської області буде оскаржувати рішення суду першої інстанції щодо призначеного покарання колишньому поса...

Опубліковано Прокуратура Київської області 4 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на автодорозі під Києвом сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю Федорко та фотокореспондента одного із ЗМІ, в результаті чого постраждали три людини.

Пізніше стало відомо, що "Укрзалізниця" звільнила Федорко.