ua en ru

Суд засудив екс-заступника голови Київської ОДА до 2 років в'язниці

Суд засудив екс-заступника голови Київської ОДА до 2 років в'язниці Фото: суд також позбавив його права обіймати адміністративні посади строком на 3 роки

В'язень визнаний винним у неналежному виконанні своїх службових обов'язків

Печерський районний суд м. Києва засудив колишнього заступника голови Київської обласної державної адміністрації до 2 років тюремного ув'язнення з позбавленням права займати посади, пов'язані з організаційно-розпорядчою та адміністративно-господарською діяльністю строком на 3 роки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Екс-заступника голови Київської ОДА визнанно винним у неналежному виконанні своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них.


"Встановлено, що між Київською ОДА і одним з благодійників укладено меморандум про реалізацію спільного благодійного проекту, мета якого полягала в наданні допомоги багатодітним сім'ям, у яких виховується 10 і більше дітей", - йдеться в повідомленні.

За умовами меморандуму благодійник повинен був перерахувати на рахунок Київської ОДА майже 5 млн гривень в якості допомоги 10 багатодітним сім'ям.

"Внаслідок неналежного виконання обов'язків посадовою особою, половину коштів витрачено на інші цілі, не передбачені меморандумом", - повідомляє прес-служба прокуратури.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник голови Миколаївської ОДА затриманий за хабар в 100 тис. доларів.