ua en ru

Суд засудив екс-начальника податкової інспекції у Чернівецькій обл. до 8 років позбавлення волі за хабарництво

Суд засудив екс-начальника податкової інспекції у Чернівецькій обл. до 8 років позбавлення волі за хабарництво. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької обл.

"Хотинський районний суд Чернівецької області підтримав позицію державного обвинувача і засудив ч. за 4 ст. 368 (одержання хабара в особливо великому розмірі) КК України колишнього начальника однієї з державних податкових інспекцій в Чернівецькій області до 8 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати керівні посади в органах державної податкової служби строком на 3 роки з конфіскацією всього особистого майна. На підставі ст. 54 КК України колишнього начальника позбавлено спеціального звання", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, що чиновника 15 травня 2012 р. було затримано після отримання хабара в сумі 40 тис. дол. Він вимагав та отримав ці гроші від директора одного із приватних підприємств за невжиття заходів по блокуванню роботи очолюваного ним підприємства та сприяння у подальшому зменшенню фінансових санкцій за наслідками проведених перевірок.