ua en ru

Суд засудив до 10 років в'язниці бойовика ДНР за спробу диверсії в Запорізькій області

Суд засудив до 10 років в'язниці бойовика ДНР за спробу диверсії в Запорізькій області Фото: в Запорізькій обл. суд засудив бойовика ДНР до 10 років позбавлення волі

Бойовик намагався підірвати оборонні об’єкти

Гуляйпільський районний суд Запорізької області засудив до 10 років позбавлення волі члена терористичної групи "Восток", який у складі диверсійної групи намагався підірвати об’єкти, які мають важливе народногосподарське та оборонне значення, на території області. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

"Гуляйпільський районний суд Запорізької області виніс обвинувальний вирок стосовно громадянина України, який у складі терористичної групи "Восток", підконтрольній терористичній організації "ДНР", у червні 2014 року, діючи у складі диверсійної групи, намагався вчинити підрив об’єктів… розташованих на території Гуляйпільського, Токмацького та Чернігівського районів Запорізької області", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що суд призначив обвинуваченому покарання, на якому наполягав державний обвинувач.

Нагадаємо, лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук заявляв, що з військовослужбовців Російської Федерації планують створити спеціальний батальйон для проведення диверсій і терактів на Донбасі.