ua en ru

Суд переніс на завтра засідання по справі Лавриновича

Суд переніс на завтра засідання по справі Лавриновича Фото: Олександр Лавринович (vru.gov.ua)

Засідання суду перенесли через неявку адвоката Лавриновича

Суд розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу екс-міністру юстиції Олександру Лавриновичу завтра, 15 вересня 2017 року. Про це повідомляє "112 Україна".

"Клопотання прокуратури про арешт Лавриновича суд розгляне завтра. Засідання перенесли, бо не з'явився адвокат екс-чиновника. Якщо завтра він також не прийде, Лавриновичу нададуть державного захисника", - йдеться в повідомленні.

За словами Олександра Лавриновича, у його адвоката була досить вагома причина для того, щоб не з'явитися в суд.

"У мене є адвокат, який дізнався про це тільки тоді, коли перебував в іншому судовому процесі. Звичайно, він не може в одному процесі встати і піти. Очевидно, що була достатньо вагома причина для цього перенесення. Попрошу його, щоб він врегулював питання", - додав екс-чиновник.

Зазначимо, Лавринович підозрюється у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 27 ч. 1 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Печерський суд Києва розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу екс-міністру юстиції Олександру Лавриновичу.