ua en ru

Суд переніс розгляд клопотання ГПУ про арешт Мосійчука на 8 грудня

Суд переніс розгляд клопотання ГПУ про арешт Мосійчука на 8 грудня Фото: Ігор Мосійчук

Засідання почнеться в 12:00

Печерський суд Києва переніс розгляд клопотання Генеральної прокуратури України (ГПУ) про арешт Ігоря Мосійчука на 8 грудня. Про це повідомляє прес-служба нардепа в Facebook.

У прес-службі повідомили, що сьогодні набуло чинності рішення Вищого адміністративного суду про визнання незаконним постанови Верховної Ради про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Ігоря Мосійчука. "Це означає, що відтепер неможливо приймати будь-які рішення щодо обрання запобіжного ходу Мосійчуку В. В. без відповідного законного рішення Верховної Ради", - зазначили в повідомленні.

Суд оголосив перерву в засіданні до 12:00, 8 грудня, для того, щоб долучити до матеріалів справи копію постанови установи вищого адміністративного суду від 17 листопада 2015 року із зазначенням вступу його в силу.

В Печерському суді продовжується розгляд клопотання заступника начальника Головного слідчого управління ГПУ про обрання ...

Posted by Ігор Мосійчук on 30 ноября 2015 г.

Нагадаємо, Верховна Рада України може оскаржить рішення установи вищого адміністративного суду України, який визнав незаконним зняття недоторканності з народного депутата Ігоря Мосійчука.