ua en ru

Суд відпустив обвинувачуваних в організації заворушень біля Ради одеських "свободівців" під підписку

Суд відпустив обвинувачуваних в організації заворушень біля Ради одеських "свободівців" під підписку Фото: сутички біля Ради 31 серпня

Домашній арешт замінили на підписку про невиїзд

Печерський районний суд Києва в п'ятницю, 29 січня, змінив запобіжний захід одеським "свободівцям" Костянтину Васильцю, Глібу Громову і Олександру Станкову, яких підозрюють в організації масових заворушень біля Верховної Ради 31 серпня 2015 року. Про це повідомила одеська організація ВО "Свобода" в Facebook.

Васильцю і Громову домашній арешт замінили підпискою про невиїзд, Олександру Станкову повернули заставу в розмірі 415 тис. гривень і теж відпустили під підписку.

"Печерський районний суд Києва скасував Костянтину Васильцю і Глібу Громову нічний домашній арешт і замінив його на особисте зобов'язання. Олександру Станкову (Перуну) повернули заставу в розмірі 415 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

Годину тому завершилось судове засідання у справі одеських свободівців-захисників Конституції, яким «аваківське слідство...

Posted by Одеська Свобода on Friday, 29 January 2016

Нагадаємо, в жовтні 2015 року суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту для заступника голови обласної організації ВО "Свобода" Костянтина Васильця і бійці батальйону "Січ" Олександра Станкова, підозрюваних в організації масових заворушень 31 серпня біля будівлі парламенту.