ua en ru

Суд відпустив Каськіва під заставу

Суд відпустив Каськіва під заставу Фото: Печерський райсуд (УНІАН)

Каськіва зобов'язали здати паспорти та з’являтися за першою вимогою до слідчого

Печерський районний суд відпустив під заставу екс-голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва. Про це у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган.

За словами Сарган, ГПУ просила суд заарештувати Каськіва. Його захист надав довідку про повне відшкодування останнім завданих державі збитків.

"З огляду на цей факт, а також на наявність п'яти неповнолітніх дітей, Печерський районний суд прийняв рішення "застосувати щодо підозрюваного Каськіва запобіжний захід у вигляді утримання під вартою в межах 2-місячного терміну досудового розслідування. Обрати підозрюваному Каськіву альтернативний захід у вигляді застави". Суд також зобов'язав Каськіва здати всі закордонні паспорти, а також з’являтися на першу вимогу до слідчого і повідомляти про своє місцезнаходження", - зазначила Сарган.

Вона також додала, що Каськіва зобов'язали внести заставу протягом п'яти днів. У разі невиконання зобов'язання його повторно затримають і заарештують.

Генеральна прокуратура звернулася до Печерського райсуду м. Києва для обрання запобіжного заходу у вигляді арешту екстра...

Опубліковано Ларисою Сарган 1 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до України з Панами екстрадували Каськіва. Його підозрюють у заволодінні у 2012 році коштами держбюджету на суму близько 7,5 млн гривень.