ua en ru

Суд відпустив екс-нардепа Лозінського

Суд відпустив екс-нардепа Лозінського Фото: суд звільнив Віктора Лозінського

Лозинський умовно-достроково звільнений

Бориспільський районний суд Київської області умовно-достроково звільнив колишнього народного депутата України Віктора Лозинського. Про це йдеться в постанові суду від 25 лютого, яке в Facebook опублікував екс-глава Пенітенціарної служби Сергій Старенький.

Повідомляється, що суд задовольнив клопотання адвоката Лозінського про умовно-дострокове звільнення. Рішення суду може бути оскаржене.

Так працює тіньова сторона закону "Савченко". Ті хто не потрапив напряму під його дію, звільняються по УДО. Скоро! У вс...

Опубликовано Сергій Стареньким 28 февраля 2016 г.

20 квітня 2011 року Дніпровський райсуд Києва засудив Лозінського до 15 років позбавлення волі за вбивство Валерія Олійника в мисливських угіддях в Голованівському районі Кіровоградської області 16 червня 2009 року. У червні 2014 року Лозінський вийшов з ув'язнення.

Проте вже 16 червня Апеляційний суд Київської області відкрив провадження за апеляційною скаргою прокуратури на рішення Бориспільського міськрайонного суду про звільнення від подальшого відбування покарання у вигляді позбавлення волі Лозінського за станом здоров'я.

24 червня 2014 року Апеляційний суд залишив екс-нардепа Лозінського в ув'язненні.