ua en ru

Суд відкрив провадження за "тарифними" позовами Тимошенко, - "Батьківщина"

Суд відкрив провадження за "тарифними" позовами Тимошенко, - "Батьківщина"

Окружний адміністративний суд Києва провів попереднє вивчення адміністративних позовів, поданих Юлією Тимошенко, і відкрив за ними провадження. Про це свідчать ухвали суду, які сьогодні отримала юридична служба партії "Батьківщина", повідомляє прес-служба політсили.

Так, у позові, який Тимошенко подала проти Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), попереднє судове засідання призначене на 14:30 25 липня. Цей позов стосується скасування рішень НКРЕКП про підвищення тарифів на гарячу воду і опалення.

Суд відкрив провадження за "тарифними" позовами Тимошенко, - "Батьківщина"У іншому позові – проти уряду – попереднє судове засідання відбудеться о 15:00 27 липня. Цим позовом Тимошенко вимагає скасувати постанову, якою Кабінет міністрів скасував так звані соціальні норми споживання газу і встановив єдину ціну на газ.

Розгляд справ пройде за адресою: м. Київ, вул. Болбочана Петра, 8 (корпус 1, зал судового засідання № 32).

Суд відкрив провадження за "тарифними" позовами Тимошенко, - "Батьківщина"Як повідомлялось, 23 червня "Батьківщина" подала два позови до Окружного адміністративного суду Києва щодо незаконного підвищення ціни на газ, тарифів на централізоване опалення і водопостачання.