ua en ru

Суд відхилив апеляцію Добкіна на запобіжний захід

Суд відхилив апеляцію Добкіна на запобіжний захід Фото: Михайло Добкін (УНІАН)

Суд розглянув апеляцію сьогодні

Апеляційний суд міста Києва відхилив апеляцію сторони захисту народного депутата Михайла Добкіна ("Опозиційний блок") на запобіжний захід, встановлений нардепу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби суду.

Як зазначається, 21 серпня 2017 року колегія суддів розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту Добкіна на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 15 липня 2017 року, якою було задоволено клопотання заступника Генерального прокурора України про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо Добкіна до 14 вересня 2017 року включно із визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави в розмірі 50 млн гривень.

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 15 липня 2017 року - залишити без змін; апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного Добкіна М.М. - залишити без задоволення", - йдеться у повідомленні.

У той же час, захист Добкіна клопотала про зміну запобіжного заходу на особисте зобов'язання.

Сам Добкін заявив, що має намір звернутися до Європейського суду з прав людини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Печерський районний суд Києва 19 липня заарештував майно народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна.