ua en ru

Суд відмовив банку "Форум" в задоволенні позову про стягнення з WOG більше 30 млн доларів

Суд відмовив банку "Форум" в задоволенні позову про стягнення з WOG більше 30 млн доларів

Вимоги банку до "Вест Ойл Груп" виплатити понад 30 млн доларів визнали незаконними

Рівненський апеляційний господарський суд відмовив банку "Форум" в задоволенні позову про стягнення з компанії "Вест Ойл Груп" (WOG) більше 30 млн доларів. Про це пише УНН з посиланням на постанову суду.

Видання зазначає, що раніше "Золотий Екватор" виконував графік розстрочки погашення заборгованості перед банком "Форум", проте в банку вирішили стягнути з трейдера палива ще понад 30 млн доларів. Перша судова інстанція задовольнила частину позову банку "Форум", але на бік WOG став Рівненський апеляційний господарський суд.

Розглянувши матеріали справи, апеляційний суд визнав, що вимоги банку "Форум" до "Вест Ойл Груп" виплатити понад 30 млн доларів є незаконними у зв'язку з порушенням банком шестимісячного строку звернення до позивача.

"У задоволенні апеляційної скарги публічного акціонерного товариства "БАНК ФОРУМ" на рішення господарського суду Волинської області від 06.03.17 р. по справі №903/1302/14 - відмовити. Апеляційну скаргу товариства з обмеженою відповідальністю "ВЕСТ ОЙЛ ГРУП" на рішення господарського суду Волинської області від 06.03.17 р. по справі №903/1302/14 - задовольнити", - йдеться в документі.