ua en ru

Суд випустив з-під варти обвинуваченого у створенні ЛНР Корсунського

Суд випустив з-під варти обвинуваченого у створенні ЛНР Корсунського Фото: Сергій Корсунський

Суд звільнив Корсунського від кримінальної відповідальності

Троїцький районний суд Луганської області звільнив від кримінальної відповідальності та випустив з-під варти Сергія Корсунського, якого звинувачували у створенні так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР). Про це йдеться у відповідній ухвалі суду, повідомляє "Громадське".

"Згідно пояснень прокурора встановлено, що в ході досудового розслідування не було встановлено жодних фактів вчинення Корсунським С.О. інших злочинів, окрім участі в терористичній організації. При цьому Корсунський С.О. добровільно повідомив правоохоронним органам про діяльність терористичної організації ЛНР, та сприяв розкриттю злочинів терористичної організації ЛНР", - йдеться в ухвалі суду.

Загалом Корсунський пробув 8 місяців у слідчому ізоляторі Служби безпеки України у Києві. Зазначається, що Корсунський визнав свою вину частково.

Суд випустив з-під варти обвинуваченого у створенні ЛНР КорсунськогоСуд випустив з-під варти обвинуваченого у створенні ЛНР КорсунськогоСуд випустив з-під варти обвинуваченого у створенні ЛНР КорсунськогоСуд випустив з-під варти обвинуваченого у створенні ЛНР Корсунського

Фото: ухвала суду щодо звільнення Корсунського

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у лютому 2016 року Шевченківський суд Києва обрав запобіжний захід екс-ватажку луганських бойовиків Сергію Корсунському.