ua en ru

Суд звільнив з-під варти "беркутівця" Гончаренко

Суд звільнив з-під варти "беркутівця" Гончаренко Фото: Апеляційний суд Києва

Рішення суду оскарженню не підлягає

Апеляційний суд Києва під особисте зобов'язання звільнив з-під варти колишнього харківського "беркутівця" Віталія Гончаренко. Про це повідомляє "Громадське".

Повідомляється, що рішення суду оскарженню не підлягає. Тепер Гончаренко, згідно з постановою, він повинен з'являтися за викликом суду. Сам Гончаренко зараз перебуває в Лук'янівському СІЗО, його включали скайп-зв'язку.

За словами адвоката обвинуваченого, Валентина Рибина, він поки не знає, коли саме Гончаренко випустять із СІЗО. Але, Рибін вважає, що до вироку суду триватиме щонайменше рік.

Нагадаємо, 10 березня цього року Печерський районний суд Києва змінив запобіжний захід Гончаренко з домашнього арешту на утримання під вартою на 60 діб. З клопотанням про зміну запобіжного заходу до суду звернувся прокурор Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Олександр Ковальчук.

Гончаренко підозрюється у вбивстві трьох учасників Майдану 18 лютого 2014 року на Кріпосному провулку і нападі на журналістів на блокпосту в зоні АТО в січні 2015 року.