ua en ru

Суд оштрафував військового, який п'яним охороняв арсенал боєприпасів в Балаклії

Суд оштрафував військового, який п'яним охороняв арсенал боєприпасів в Балаклії Фото: суд оштрафував військового за пияцтво

Військовий вину визнає в повному обсязі

Балаклійський районний суд Харківської області оштрафував військового, який п'яним охороняв арсенал боєприпасів в Балаклії 8 березня 2017 року. Про це свідчить відповідна ухвала суду.

Як зазначається, 8 березня 2017 року командир відділення охорони взводу охорони роти охорони батальйону в/ч польової пошти В 3225 знаходився на території військової частини А1352 (м. Балаклія, Харківська область) та виконував обов'язки військової служби у нетверезому стані.

Як зазначається, на судове засідання військовий не з'явився та просив про розгляд справи без його участі, вину визнає в повному обсязі.

Дії військового за вказаним фактом кваліфікую за ч. 1ст. 172-20 КУпАП - виконання військовослужбовцями обов'язків військової служби в нетверезому стані.

"Його вину вважаю повністю доведеною та підтверджену: протоколом № 31 від 15.03.2017 року; протоколом медичного огляду для встановлення факту вживання психоактивної речовини та стану сп"яніння від 08.03.2017 року", - йдеться у постанові суду.

За рішенням суду, на військового накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 1 190 гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на складі боєприпасів у Балаклії в ніч на 23 березня стався потужний вибух.