ua en ru

Суд спростував інформацію про визнання Полякова потерпілим у справі про корупцію

Суд спростував інформацію про визнання Полякова потерпілим у справі про корупцію Фото: Максим Поляков (РБК-Україна)

Рішення про визначення процесуального статусу Максима Полякова в кримінальному провадженні не приймалося

Печерський районний суд Києва спростував інформацію народного депутата від фракції "Народний фронт" Максима Полякова про нібито надання йому статусу потерпілого в справі про провокації підкупу НАБУ. Про це повідомляє прес-служба суду в Facebook.

Згідно з повідомленням, жодного рішення стосовно того, щоб надати Полякову статус потерпілого не було.

Зазначено, що мова йде лише про рішення слідчого судді щодо розгляду заяви депутата.

"Постановою слідчого судді Печерського районного суду р. Києва від 29.08.2017 зобов'язана слідчого, що здійснює досудове розслідування кримінального провадження № 42017000000002187 від 07.07.2017 розглянути заяву Полякова Максима Анатолійовича про притягнення до зазначеного кримінального провадження як потерпілого", - йдеться в заяві.

Прес-служба наголошує, що жодного рішення про визначення процесуального статусу потерпілого Максима Полякова в кримінальному провадженні не приймалося.

Прес – служба Печерського районного суду м Києва з приводу розміщеної 29 серпня 2017 року на сайті інтернет видання «...

Опубліковано Печерський районний суд м. Києва - прес-служба 30 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Печерський районний суд Києва визнав народного депутата, члена фракції "Народний фронт" Максима Полякова потерпілим у справі про хабарництво.