ua en ru

Суд виправдав екс-генерала Держприкордонслужби, засудженого до 10 років в'язниці за хабар

Суд виправдав екс-генерала Держприкордонслужби, засудженого до 10 років в'язниці за хабар Фото: Анатолій Матіос (matios.info)

Матіос обіцяє подати касаційну скаргу на рішення Апеляційного суду Києва

Апеляційний суд Києва виправдав екс-генерала Державної прикордонної служби України Олега Лантвойта, раніше засудженого до 10 років в'язниці за хабар. Про це у Facebook повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

Зокрема, Матіос підтвердив, що суд виправдав Лантвойта.

"Такий факт має місце", - зазначив він.

Матіос підкреслив, що після отримання рішення Апеляційного суду Києва прокуратура підготує і внесе касаційну скаргу.

"Ми переконані в достатності зібраних та оцінених судом першої інстанції наших доказів, які лягли в основу вироку про покарання у вигляді позбавлення волі Лантвойта на 10 років. Будемо боротися", - додав Матіос.

Про Феміду Ось така інформація адвоката засудженого/на цей час виправданого судом генерал-лейтенанта Лантвойта. Такий ...

Опубліковано Анатолієм Матіосом 3 серпня 2017 р.

Нагадаємо, в листопаді 2015 року суд засудив колишнього генерала Держприкордонслужби до 10 років за хабар. Зокрема, Дарницький районний суд Києва визнав колишнього директора Департаменту матеріально-технічного забезпечення адміністрації Держприкордонслужби Олега Лантвойта винним в отриманні хабара в сумі майже 350 тис. гривень.