ua en ru

Суд 18 серпня оголосить рішення про продовження арешту Краснову

Суд 18 серпня оголосить рішення про продовження арешту Краснову Фото: голова громадської організації "Громадянський корпус Азов - Крим" Станіслав Краснов

Про це повідомив сьогодні прокурор ГПУ Андрій Сваток

Шевченківський районний суд міста Києва оголосить рішення щодо подовження терміну тримання під вартою голові громадської організації "Громадянський корпус Азов - Крим" Станиславу Краснову у четвер 18 серпня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Рішення оголосять завтра о 11:00", - повідомив прокурор відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтримання держобвинувачення Генеральної прокуратури України Андрій Сваток.


За його словами, на сьогодні суд розглянув це клопотання, однак рішення буде оголошено завтра через загруженночті з розгляду інших виробництв.

Нагадаємо, раніше Апеляційний суд Києва залишив без змін постанову слідчого судді Шевченківського райсуду столиці про продовження терміну утримання під вартою для "азовців" Краснова до 22 серпня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч із 27 на 28 лютого голову "Громадського корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова було затримано після того, як він сховав у тайнику під Києвом вибухівку. Краснова підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 111 ( "Державна зрада") Кримінального кодексу України.