ua en ru

Суд над Януковичем: прокурор заявив клопотання про проведення додаткової експертизи

Суд над Януковичем: прокурор заявив клопотання про проведення додаткової експертизи Фото: судові ваги (pixabay.com/PublicDomainImages)

Питання буде вирішене після прибуття в суд адвокатів Януковича

Прокурор в суді у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича Руслан Кравченко заявив клопотання про проведення додаткової експертизи відеозапису фільму "Крим. Шлях на батьківщину". Про це повідомив Руслан Кравченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Під час дослідження відеозапису фільму "Крим. Шлях додому", також інтерв'ю Володимира Путіна, від 4 березня 2014 року, щодо України, звернення Сергія Аксьонова до президента РФ, у адвоката Ляшенко виникли сумніви в достовірності сказаних слів, і сумніви про те, що саме ці особи перебувають на відеозаписах. Для того, щоб не виникало питань про перебування на відеозаписі саме цих осіб, сторона обвинувачення вважає, що необхідно провести додаткові експертизи", - сказав Кравченко.

Суддя Девятко зазначив, що це питання буде вирішене після прибуття в суд адвокатів Януковича.

При цьому Кравченко додав, що для роз'яснення всіх обставин стороні захисту, необхідно призначити комплексну судово-портретну експертизу по зазначеним особам.

"Захисниками раніше не були заявлені клопотання про сумніви щодо даних осіб на зазначеному відеозаписі", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Оболонський районний суд Києва переніс засідання у справі про держзраду Януковича на 17 січня.