ua en ru

Суд над Януковичем: до матеріалів справи додали нові докази

Суд над Януковичем: до матеріалів справи додали нові докази Фото: Віктор Янукович (УНІАН)

Захист клопотав про додавання відео захоплення відділень поліції

До матеріалів справи в ході засідання суду екс-президенту Віктору Януковичу додали нові докази. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Так, захист Януковича додав клопотання про те, щоб додати до матеріалів справи нові докази - відео захоплення відділень поліції в ряді областей України в лютому 2014 року, про що в залі суду заявила адвокат Адріана Фозакош.

Разом з тим прокурори заявили, що видимість на відео погана і деталей не видно. Суд задовольнив клопотання захисту.

Крім того, адвокат Адріана Фозакош просить додати до матеріалів справи копій адвокатських запитів інформації про згаданих захопленнях.

Відзначимо, екс-президента підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 ("Державна зрада"), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 ("Пособництво в умисні дії, вчинені з метою зміни меж території та державного кордону України") і ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 437 ("Пособництво у веденні агресивної війни) КК України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Оболонський районний суд Києва продовжив засідання у справі про держзраду Віктора Януковича.

Так, на одному з минулих засідань були допитані двоє свідків сторони звинувачення: Арсен Аваков і Арсеній Яценюк. були розглянуті документальні докази сторони захисту.