ua en ru

Суд призначив розгляд позову Саакашвілі до Міграційної служби на 3 січня

Суд призначив розгляд позову Саакашвілі до Міграційної служби на 3 січня Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Саакашвілі оскаржує відмову в наданні додаткового захисту

Окружний адміністративний суд Києва призначив розгляд позову лідера "Руху нових сил" Михайла Саакашвілі до Державної міграційної служби на 3 січня 2018 року. Про це політик написав у Facebook.

"Ще одна маленька перемога. Сьогодні Окружний адмінсуд мав за вказівкою Банкової скасувати мій статус особи, яка користується захистом, щоб екстрадувати мене до нового року. Суд відмовився приймати рішення і відклав засідання як мінімум до 3-го січня, так що Новий рік я буду зустрічати в Києві", - повідомив Саакашвілі.

Ще одна маленька тактична перемога. Сьогодні окружний адмін суд мав за вказівкою Банкової скасувати мій статус особи, як...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 26 грудня 2017 р.

Відзначимо, сьогодні Окружний адмінсуд Києва провів підготовче засідання за позовом Саакашвілі, який оскаржує відмову в наданні додаткового захисту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Апеляційний суд Києва переніс засідання по справі Саакашвілі на 3 січня 2018 року. Обвинувачення намагається оскаржити відмову в призначенні йому запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.