ua en ru

НАЗК направило до суду протоколи про порушення депутата Цюрупинської міськради

НАЗК направило до суду протоколи про порушення депутата Цюрупинської міськради Фото: депутат Димитрій Чурсін (oleshki-rada.gov.ua)

Йдеться про конфлікт інтересів під час голосування

До суду направлені протоколи про адміністративні правопорушення депутата VІІ скликання Цюрупинської міської ради (у 2016 році Верховна Рада Україні перейменувала Цюрупинськ в Олешки). Про це повідомляє прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

"Національне агентство встановило, що під час здійснення повноважень депутата місцевої ради Димитрій Чурсін голосував та приймав рішення стосовно самого себе, чим допустив виникнення реального конфлікту інтересів", - йдеться у повідомленні.

Під час прийняття рішення щодо обрання секретаря Цюрупинської міської ради VІІ скликання Чурсін брав участь у голосуванні і публічно не повідомив про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

НАЗК: до суду направлено протоколи стосовно депутата Цюрупинської міської ради VІІ скликання Рішенням Національного аг...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 17 листопад 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні, 17 листопада, НАЗК внесло припис про порушення антикорупційного законодавства меру міста Києва Віталію Кличку. Припис стосується етичної поведінки, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів та інших порушень закону.