ua en ru

До суду направили справу прокурора Криму, який ініціював захоплення майна Міноборони

До суду направили справу прокурора Криму, який ініціював захоплення майна Міноборони Фото: Генеральна прокуратура (УНІАН)

Колишнього прокурора Сергія Нянчура звинувачують у державній зраді

Прокуратура Автономної Республіки Крим направила до суду справу кримського прокурора, який ініціював захоплення майна Міноборони України на півострові. Про це у Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

Повідомляється, що прокуратура розслідувала справу за підозрою колишнього прокурора Кримського регіону з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Сергія Нянчура у державній зраді.

Слідство встановило, що Нянчур у 2014 році перейшов на службу до "Військової прокуратури Чорноморського Флоту Російської Федерації", після чого подав позов до суду в інтересах Міністерства оборони Росії щодо майна Міноборони України, що дозволило в подальшому визнати "право власності" на зазначене майно за Міністерством оборони РФ.

В даний час відносно Нянчура прокуратура направила обвинувальний висновок для розгляду в суд.

Д - ДЕРЖЗРАДА Прокуратурою Автономної Республіки Крим розслідувалось кримінальне провадження за підозрою колишньго прок...

Опубліковано Ларисою Сарган 4 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура направила до суду справи по 5 екс-депутатам Ради Криму, обвинувачених у державній зраді.